maanantai 27. tammikuuta 2014

Luota pinkkiin!

Huh hulinaa. Viikonloppu hurahti niin nopeeta taas. Lasten kanssa luistellessa ja hiihtäessä. Mun  vaaleenpunaset luistimetkin pääsivät joka päivä näyttämään taitonsa jäälle ;). Onneksi säät on suosineet ja ollut kiva touhuilla kaikkea ulkona perheen kanssa. Innostuin myhös perjantai iltana aloittamaan virkkausprojektin ja sainkin jo lauantai iltana sen valmiiksi. Siitä ehkä myöhemmin  postausta. 

Vihdoin sain laitettua harmaiden tyynyjen kanssa yhtäaikaa ostamani pinkit tyynyt kokeiluun  olohuoneeseen. Kyllähän ne näin äkkiseltään tällaiselle valkoisen ja hopean ystävälle tuntuu aika räväköiltä, mutta tuossa ne edelleen nököttää. Ostin samaan sävyyn myös kukat ja ihanat kynttilät. Saa nähdä jääkö pinkki pysyvästi, vai kaivelenko jo kohta harmaat ja valkoiset esille. Sisustusrintamalla muuten ei nyt olekkaan mitään must have juttua. Ajattelin, että aloittaisin tuon pienen wc:n remontin suunnittelun. Saa nähdä, miten mies sitä ehtii vaan toteuttamaan opiskelukiireiltään. Lopuksi vielä muutama PinkPower kuva.
Aurinkoisia päiviä ja mukavaa viikkoa!






12 kommenttia:

  1. Mä tykkään! Piristää kivasti ja tulee heti keväisempi fiilis! :) Sellanen hempeän vaaleanpunainen olis kans kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! mietin kans sitä vaaleanpunaista, ehkä vähän keväämmällä. Laitoin nämä kun löyty valmiiksi tyynyt. Vaaleenpunasia mulla ei ookkaan :)

      Poista
  2. Mä tykkään myös :) Tuli mieleen sellainen ihanan pirtsakka huulipuna!

    VastaaPoista
  3. Oi, tuossa toisessa kuvassa on sommittelut kohdallaan, täydellistä sisustuslehtiainesta! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvin sopii vaaleanpunaiset teidän olkkariin, ihana piristys ruiske, kyllä silmäkin tottuu muutamassa päivässä, anna olla vaan:)
    Kivaa iltaa!

    VastaaPoista
  5. Liityin myös lukijaksesi ja jatkan tutustumista kiva oloiseen blogiisi :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)