lauantai 25. tammikuuta 2014

HAASTE Lemppari vaatteet lasten kaapista

Sain kivan, vähän erilaisen haasteen esitellä lasten vaatekaapista lempparivaatteet. En taida viitsiä kaikkien kolmen kaappia esitellä, joten valitsen pienimmäisen, joka ei juurikaan vielä pääse vaatevalintoihin vaikuttamaan vaan vaatteet ovat äidin mieleen valittuja ;)  

Pikkumies on 1v 2kk. Tykkään pitää hänellä paljon harmaata, valkoista ja mustaa. Aika neutraaleja värejä. Mulle ei iske Metsolat, Mini Rodinit eikä Polar o. pyretin  vaatteet. Me&I innostuskin on hiipumaan päin, joitain ihanuuksia heidän mallistostaan kuitenkin löytyy. Eniten tavallisista kivijalkakaupoista pojalle ostan Kappahlista. Vauvana poitsun vaatekaappi oli täynä Newbie mallistoa. Heidän valikoimista löytyy minulle mieluisimmat. Jonkin verran löytyy myös Lindexiä. H&M valikoimista en löydä oikein mitään. Pomp de lux on meidän juttu <3 Voisin ostaa koko malliston.  Suosin yksiväristä alaosaa ja kuviollista tai raidallista jne yläosaa. Tähän postaukseen kokosin lempivaatteitani pojan kaapista.
 Laitan nyt myös kuvia pojasta, jotka poistan piakkoin!

Haastan mukaan  seuraavat blogit

Kotiovella
Home white home
Under my skin 
Babiator
Vanilija
Mutsis on
























14 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä kaikinpuolin hyvä maku! Ihastelen usein sun postauksia ja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Täällä toinen Pomp-fani ilmottautuu. :)

    VastaaPoista
  3. Ihani vaatteita!! Mä en ole vielä hurahtanut pompin yksinkertaisuuteen, oon niin värien perään ja ne pukeekin Niiloa paremmin kun sopii luonteeseen :) Vaikka kyllä mä noita aina sillon tällön ihastelen :)

    Kiva haaste, tartunkin tähän heti alkuviikosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä kun sitä johonkin aivan tyystin hurahtaa ;) Innolla ootan et pääsen lukeen sun postauksen!

      Poista
  4. Ompas kauniita vaatteita. Ihan samanlainen vaatemaku,ku mulla. 😊 pompdelux, kappahl,lindex useimmiten lapsilla päällä. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Kiva, etton samiksia :P Noi mrkit on tosiaan mnkin suokkareita, eikä laadussakaan mitään vikaa oo ollu.

      Poista
  5. Onpas tyylikäs ja trendikäs pikkuherra. <3 Kiitos haasteesta! :) Saankohan aikaiseksi toteuttaa. On hieman alkanut haasteet kasautua. ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei oo pakko toteuttaa, jos ei ehi. Ois vaan niin kiva nähä mätsääkö meillä pikku herrojen tyylitkin kun sisustusmaku on niin samanlainen ;P

      Poista
  6. Voi miten ihania vaatteita teidän pikkumiehellä on! Sulla on hyvä maku :)

    VastaaPoista
  7. Kiva kun kommentoit blogiani. Tulin heti kurkistamaan millainen blogi sinulla on. :) Ihana pikkumies ja aivan ihania vaatteita. :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)