perjantai 25. maaliskuuta 2016

SuperSynttärit helposti SuperParkissa

Ette usko, miten iloinen olin, kun 9v tyttäreni joulun jälkeen ilmoitti haluavansa viettää syntymäpäivänsä SuperParkissa. Ei leipomista, ei koristeluja, ei leikkien ja toiminnan suunnittelua, ei siivoamista eikä sotkuja. Jes! Synttäreitä on kyllä mukava laittaa, mutta tämän kiireisen arjen keskellä tyttären toive oli suoranainen helpotus arkeen.


Oulun SuperParkin nettisivuilta tutkailimme synttäripaketteja ja räätälöimme niistä tyttärelle mieluisen setin.
Synttärihuoneita oli valittavana kolme erilaista:
Supersynttärihuone, johon mahtui 20 juhlijaa.
Lätkähuone, jonka sisustus oli teemanmukaisesti jääkiekkoaiheinen
sekä
tyttäreni valitsema Discohuone, jossa säihkyivät discopallot ja helminauhat.


Tarjottavat pystyy itse räätälöimään.
Valitsimme omaan pakettiimme synttärimenun numero 2, johon kuului:

Karkkia
Keksejä
Sipsejä
Kasviksia ja dippiä
Lettuja hillon ja kermavaahdon kera
Hodareita
Lasten boolia
Mehua, vettä

Meille tuossa menussa oli aivan riittävästi ja liikaakin, paljon jäi syömättäkin. Ehdottoman ykkösherkut tuntuivat lasten mielestä olevan Hodarit, jotka menivät kuin kuumille kiville sekä kasvikset ja dippi ja vaahtokarkit.
Halutessaan menua olisi voinut vielä täydentää
Hedelmillä
Donitseilla
Lihapullanakkivartailla
Ranskalaisilla
ja
Hampurilaisilla.

Meillä ei ollut lainkaan kakkua matkassa, emmekä tilanneet sitä Superparkistakaan, vaikka se olisi ollut mahdollista. Onneksi emme ottaneet kakkua, se olisi varmasti jäänyt syömättä.

Synttäreille olisi ollut mahdollisuus tilata myös ohjattua ohjelmaa, mutta kokemuksesta tiesin, että ohjattua toimintaa ei tarvita lapset keksivät kyllä tekemistä koko päiväksi. Ja väärässäpä en ollut. Kuusi tuntia vierähti  leikiten toihuillessa erilaisia juttuja. Illalla piti houkuttelemalla houkutella vieraat ja synttärisankari lähtemään kotiin.
Synttärihuone oli meille varattuna 1.5h ja se oli oikein riittävä aika. Menimme heti saapuessamme laulamaan sankarille, aukaisemaan lahjat ja syömään mahat täyteen, sen jälkeen lapset jaksoivatkin hyvin telmiä koko päivän. Synttäripaketin hintaan kuuluu sisäänpääsy koko päiväksi. Saimme muistoksi kotiin myös valokuvan, joka komeilee jääkaapin ovessa ja sitä ihastellaan ja muistellaan synttäreitä melkein joka päivä.

Kotimatkalla sankari tuumasi, että " Parhaat synttärit ikinä!", minusta tuo kiteytti aika paljon. Kaverien kanssa touhuamista ja tekemistä, synttäriherkkujen lomassa ja lahjojakin vielä, mitäpä sitä tuollainen 9 vuotias muuta voisi toivoa.
Kiitos Oulun SuperParkille huippuhauskasta ja ikimuistoisesta päivästä.
SuperParkin nettisivuilta löytyy hyvä infopaketti synttärien järkkääjille, näin äidin näkökulmasta suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Äiti pääsee superhelpolla ja lapset tykkäsivät ihan hirveästi.
Lopuksi vielä lapsen mielipide:


" Oli kivaa kun sai kaverien kans rimpuilla ja nauraa, ja ne ruoat oli 5/5 ja niitä oli niin paljon"


Yhteistyössä: SuperPark Oulu

1 kommentti:

  1. Totta. Vaikka on kiva järjestää juhlia, niin toisinaan juurikin lastensynttärit ovat työläitä. Meillä esikoinen syntynyt viikkoa ennen joulua, joten hänen synttäreitään on useasti vietetty muualla kuin kotona. Nyt jo hän järjestää ns itse. :)
    Kivoilta näyttävät tyttäresi juhlat ja sankari näyttää tyytyväiseltä!
    Iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)