lauantai 16. elokuuta 2014

Eri maailma

Voisi melkein sanoa näin...niin kuin eri maailma. Yläkerrassamme siis.

Siinä, missä alakerrassa vaalea ja puu kohtaavat pastellit, yläkerrassa vaaleus ja kimallus pitävät pintansa ainakin vielä.

Tämä yläkerran aula on ollut yksi kotimme laiminlyödyistä tiloista, nyt sitä vähän sisustelin ja siirsin tuon kauniin Ornament- peilin sinne kuningattareksi.
Makuuhuoneen remontti olisi mielessä, mutta voi olla ettei sitä enää tähän viitsitä toteuttaa. Saa nähdä, kuinka alkaa polttelemaan. Makuuhuoneessakin vaalea ja harmaa kohtaavat pienesti kimalluksen ja ylellisen pehmeyden. 

Toisaalta, vaaleassa, rauhallisessa maailmassa on helppo rauhoittua ja unikin maistuu suloiselta.

Eikö olekkin vähän kuin eri kodista tämä yläkerta?
Rauhallista lauantai-iltaa ja suloisia unia!

8 kommenttia:

 1. Kaunista, ja kyllähän tuo Ornament-peili on ehdottoman ihana! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista, todella kaunista. Tuo peili on ehdoton suosikkini. Olen miettinyt mihin sen meillä laitan, olohuoneeseen sopisi kauniisti. Meiltä löytyy myös vaaleaa ja kimallusta:)

  VastaaPoista
 3. Meillä on myös makuuhuone kuin eri asunnosta. Mutta makuuhuoneessa bling blingiä jaksaa "katsella", kun suurin osa ajasta menee silmät kiinni :D
  Katsoin muuten aikaisemmin sinun tuunaamaa "Ellos-senkkiä". Aivan mahtava! Elloksen kuvastosta haaveilin sitä lipastoa, mutta sinun versio oli vielä hienompi. Pitäisi vain löytää saman tyylinen lipasto, niin pääsisi itsekin tuunaamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköstä<3
  Mukavaa lauantai iltaa sinne!

  VastaaPoista
 5. Meillä on kans yläkerta vähän eri maailmaan kuin alakerta. Siellä on lasten huoneet ja niissä on lasten toiveet otettu huomioon ja aulassakin käytetty enemmän värejä kuin alakerran olohuoneessa. Kauniilta näyttää teidän yläkerrankin tyyli eikä mitenkään yhteensopimattomalta alakerran kanssa, vaikka erilainen onkin!

  VastaaPoista
 6. Nättiä on sielläkin! Kiva kun ei oo joka paikassa samannäköistä :) Ja ihan silti näyttää teidän näköseltä tuollakin :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää! Mut eikös olekin kiva, että on huoneita eri teemalla? Itse tykkään monista tyyleistä ja siksi niitä on kiva ripotella vähän eri huoneisiin.

  VastaaPoista
 8. No on kyllä aivan erilainen linjaus, mutta toisaalta tuo vaalea teema on kuitenkin yhdistävä tekijä :) Tulin samalla ilmoittamaan, että blogisi on haastettu ( http://kaytetyt.blogspot.fi/2014/08/syotyja-sanoja.html ) :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)