torstai 31. lokakuuta 2013

Huiiii Halloween!

Järjestin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa tytöille ja heidän kavereilleen pienet halloween-juhlat.

Teimme lasten kanssa kurpitsalyhtyjä pihamaalle, koristelimme taloa sisältä ilmapalloilla, hämähäkinseiteillä, hämähäkeillä, erilaisilla halloween nauhoilla, kuummituksilla, kurpitsoilla jne.
Teimme jopa lakanasta kummituksen.

Tarjolla oli erilaisia teemaan sopivia herkkuja; Cupcakeja, nakkimuumioita, Silmäboolia, halloweensuklaita, sipisiä, karkkia jne.

Ohjelmassa oli vapaata discoilua sekä järjestin myös aarteenetsintää. Pakkasin 9 paperipussia joissa oli karkkia, tikkareita tarroja jne. Piirsin jokaisen kylkeen numeron sekä kirjaimen. Liimasin pussiin päälle heijastimen. Jaoin lapset kahteen ryhmään ja kummallekkin ryhmälle taskulampun sekä lappusen jossa oli numerot  1-9 ja paikat kirjaimille. Lasten tehtävänä oli täysin pimeässä talossa etsiä taskulampun avulla 9 pussia heijastimet pusseissa auttoivat etsinnässä, jotka olin aiemmin päivällä jo piilottanut ja kerätä pussien kyljissä olevat kirjaimet lappusiinsa. Pussit jätettiin vielä piiloihinsa. Kun 9 pussia oli löytynyt muodostui niistä kerätyistä kirjaimista sana Halloween! Lopuksi jokainen nosti aikaisemmin tekemistäni numerolapuista yhdn numron 1-9 väliltä ja etsi vielä kyseisen numeron omaavan pussin, jonka sitten sisältöinen sai viedä kotiin.

Muutama kuva vielä juhlista.

Hämähäkkejä verkkoineen Lasten kanssa maalatut appelsiinit ja hurrrjat karkit

Nakkimuumioita, cupcakes ja silmäbooliaHauskoja Halloween-juhlia teillekkin :)


3 kommenttia:

  1. Hauskan näköistä ollut. Meillä on juhlat maanantaina kaveriporukalla lapsille :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hauskat juhlat ja olitpa sä panostanut tarjoiluihin ja koristeluun! Melkein tekis itekin mieli järkätä jotain kun näitä kuvia kattoo :).

    VastaaPoista
  3. Mukavia juhli Laura teille! Kiitos Melina, äkkiä vain juhlia suuunnittlmaan ;)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)