perjantai 6. syyskuuta 2013

Olohuone postaus!Olohuone! Tuo murheen kryyni. Toisaalta ihan kiva, toisaalta vailla kipeästi jotain. Nyt lukijat, auttakaa! Miten saisi mukavamman tästä huoneesta. Olen avoin kaikille ideoille.
-Jenna-

7 kommenttia:

 1. Voisko tuon valkoisen sohvan portaiden alta siirtää nojatuolien kaveriksi ja tuon mustan sohvan(?) portaiden alle. En kyllä edelleenkään näe mitään suurta ongelmaa.;) Kaunista on!

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa olen miettinyt, lisäksi aion siirtää yhden valkoisen lepotuolin , joka tuolla nurkassa pilkistää toiseen huoneeseen. Täytyy huomenna alkaa pyörittelemään :)

  VastaaPoista
 3. Kompaan Jeminaa, niin voisi olla vieläkin kivampi, tosi kaunis olohuone ja kauniita kuvakulmia, etenkin tuo missä tuo blinb blinb on tuossa kuvan yläkulmassa:)
  Hieno uusi banneri!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos T! Mulla on niin huono kamera, ajatuksena olisi investoida kunnon järkkäri. Kaipaisin vain vähän apuja sen valinnassa. Mikä olisi tällaiselle aloittelevalle hyvä, helppo kompakti pakkaus ? :) Jos viitsin huomenna pyöritellä nuita sohvia, laittelen sitten kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenna,

   Canon EOS 1100D on helppokäyttöinen ja pakettia jossa on 18-55 objektiivi myy mm. sekä Gigantti että Anttilat, kannattaa ottaa sellainen paketti, missä lukee IS, eli tuolloin putkessa on kuvanvakain ja saat parempia kuvia ja putki on muutenkin laadukkaampi, muillakin merkeillä on toki vastaavia, itselläni on Canon, vaikka mulla ei kylläkään blogia ole, kuvaan silti aika paljon (opettelen) :) kivaa päivää

   http://www.gigantti.fi/product/kamerat/jarjestelmakamerat/EOS1100DKITIS/canon-eos-1100d-18-55is-ii-jarjestelmakamera?scid=EXT_SEM_GOOGLE_IH_DSA_J%C3%84RJESTELM%C3%84KAMERAT&gclid=CJjWkpnnuLkCFeR4cAodqCwAcA

   Poista
 5. Jeminaa komppaan myös minä! Tykkään kyllä tuollaisenaankin, se on kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. Eli ei muuta kun kokeileemaan uutta järjestystä :)

  VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)