perjantai 18. huhtikuuta 2014

Rakkautta ilmassa. Keittiön uutuuksia.

Viimein kauan haaveilemani tuolit saapuivat viikko sitten kotiin. Oon ehkä rakastunut täysillä. Ei tässä paljon sanoja tarvitse kuvat puhukoon puolestaan.

Pöytää en yksikertaisesti raskinut samaan syssyyn vaihtaa ja toisekseen ei taitaisi kannattaakkaan. Pikku-ukko sen verran kovakouraisesti käsittelee ruokailuvälineitä syödessään, että pinta on aika kovilla. Ei auta, kun alkaa kerämään taas pennejä taltteen ja odotella poitsun kasvavan vähän hellempikätiseksi. Sain myös kivasti lisärahaa myydessäni meillä olleet kaksi kuuden tuolin settiä. Hankinta ei ihan niin pahasti kirpaissut. Olen yrittänyt jättää turhanpäiväisten pikku hilppeiden oston nyt vähemmälle ja säästänyt näihin isompiin hankontoihin. Seuraava sijoituskohdekkin olisi tiedossa, kunhan ehdin vertailemaan hinnat kunnolla. Ei mitään järin suurta, mutta haaveissa jo pitkään ollutta.
 Arvaatko mitä se on?

Tilasin tuolit ulkomailta. Joo, tästäkin joku varmaan keksii sanoa, miksen kannattanut suomalaista yritystoimintaa. Oon sen verran pihiä sorttia, että monen sadan euron säästö kyllä mulle pienistä rahoista kelpaa. Maksussa ja toimituksessa ei ollut mitään häikkää ja tavara tuotiin kotiovelle saakka. Aika paljon muutenkin olen hyödyntänyt kansainvälistä kauppaa, joten ei ollut uutta.

Lisäksi hankittiin uusi hylly keittiöön Lack- hyllyjen tilalle. Entiset hyllyt olivat liian massiiviset ja leveät pieneen tilaan. Nyt näkyy kovassa suosiossa olevan String pocket-hyllyt. Ne onkin kivan simppelit ja pienet, mutta liian pienet meidän tarkoitukseen ja turhan hintavat. Meillä kun niitä pitäisi ostaa useampi tai sitten isompia. Mun ajatuksena on siirtää hylly ja hankkia toinen samanmoinen olohuoneen puolelle, kunhan saadaan puolipaneeli poistettua ja seinä maalattua uudelleen. Kun jaksaisi vain tarttua projektiin! Niin tympeetä tehdä remppaa, kun kaikki paikat on levällään.
Päädyttiin sitten tähän Ikean Gällö hyllyyn. Halusin hyllylevyt ehdottomasti puunsävyyisenä ja meillä ne ovat koivuviiluiset. Minusta kauniit valkoisen keskellä. 
Ajatus oli poistaa nuo paneelit tuosta, mutta hupsista, eipä se onnistunutkaan. Tuolla paneelin alla ei ole laminaattia, joten eipä niitä sitten poistettukkaan. Vähän harmittaa! No jospa noita seiniä ei enää kauaa tarvitse katella ;)

Ollaan myös miehen kanssa keksittyn kiva ratkaisu mua ahistaville lattioille alakerrassa. Siitä lisää myöhemmin....

Mutta sitte se kuvapäläjys








27 kommenttia:

  1. OIoioi, mitkä tuolit. Ihan täydelliset! Kivaa pääsiäisen aikaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samoin Hannele teille sinne. Ne sun munankuori tulppaanit oli ihan mahetsut!

      Poista
  2. Ihanat tuolit <3 mäkin tilasin omani ulkomailta, koska säästö oli merkittävä!

    VastaaPoista
  3. Onpas tosi kauniit tuolit, passaa niin ku nappiin teille!:) Mukavaa pääsiäistä sinne! :) Ps. Minä ainakin ymmärrän.jos tilaa ulkomailta. Tulee itselläkin tilattua,koska sieltä saa niin paljon edullisemmin monia juttuja. Vaikka toki pyrin myös kannattamaan suomalaista,ruuassa esimerkiksi suosin ja käytän lähes kaiken kotimaisena, mutta kalusteet ja vaatteet saa tulla,mistä vaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saikku. Joo lähiruokaa yritettään suosia parhaamme mukaan ja suomalaista lihaa ja maitotaloustuotteita. Ei mullekkaa oo muuten nii väliä.

      Poista
  4. Aivan uskomattoman hienot tuolit!!! Ja sopivat teille kuin nenä päähän!
    Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne:)

    VastaaPoista
  5. Oi, uudet hankinnat istuvat teille kauniisti! <3

    VastaaPoista
  6. Wautsi vvau mitkä hankinnat Minullakin tarkoitus lähteä meille ostamaan lisää Gällöä ikeasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän kivoja uusia juttuja tullu nyt Ikeaan. Itekki justiisa kattelin valikoimaa kun anoppi on menossa niin saapi tuua tuliaisia ;)

      Poista
  7. Voi että sentään miten kaunista :). Huoh. Ja oon niiiiin samaa mieltä sun kanssa siitä, että puu yhdistettynä valkoiseen on vaan niin nättiä. Yhdessä toimivat, mutta yksin tylsät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Totta, jotenkin tuo puu lämmittää niin kivasti.

      Poista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops, poistin vahingossa. Kysyy anonyymi :D Ihan omalla nimellä voi esiintyä ;)

      Poista
  9. Kaunis valaisinlöytö oli seuraavassa postauksessa ja minut kauniit tuolit täällä!
    Tuota Ikean hyllyä mietin meidän olkkariin, mutta kun haluaisin sen string pocketin siihen..

    VastaaPoista
  10. Kylläpä sopiikin upeasti nuo uudet tuolit! :)

    VastaaPoista
  11. Onpas teillä kauniin näköistä! Ihanat tuolit, tuon tapaisista mäkin olen vähän haaveillut. Ja tuo kiikkutuoli on niin sievä! Tulin vierailulle kommenttisi myötä omasta blogistani ja liityin myös lukijaksesi. Mukavaa kevään alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tuolit ja kiikku on kyllä kivat! Kiva, kun löysit tänne, tervetuloa ja aurinkoista kevättä!

      Poista
  12. Just samoja tuoleja oon himoinnu ties kuinka kauan! Aitoja en malta ostaa mut onneks niitä kopioita saa edullisesti!:) mistä tilasit omasi? Ihana koti teillä muutenkin, en muista oonko ennemmin kommrntoinutkaan mut kurkkimassa käyn usein :)

    VastaaPoista
  13. Minuakin kiinnostaisi tuolien osto sivusto, Haaveissa olisi nimittäin juuri tuollaiset tuolit. Paljonko postikuluja tuli?

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)