sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Olohuoneen uusi pöytä

Syksy saapui ja sisustusinto palasi. Tyypillistä ja niin tuttua aikaisemmilta vuosilta? Miten sulla? Meneekö kesä keskittyessä ihan kaikkeen muuhun, kuin sisustamiseen? Piristävää, että innostus kuitenkin palasi. Näinä sateisina syyspäivinä , mikäs sen parempaa kuin pyöritellä huonekaluja ja pöyhiä sisustustekstiilejä ;) No, ehkä jotain muutakin voisi olla, mutta silloin tällöin tervetullutta vaihtelua.
Muutama viikko sitten ostimme olohuoneeseemme uuden sohvapöydän. Järjestyksen vaihdon myötä olkkariin vihdoin mahtuukin hieman suurempi pöytä ja siitä innostuneena päädyimme pöytiä katselemaan.
Koska sisustustyylimme on suhteellisen selkeä ja pelkistetty, on tämä löytämämme yksilö todella mieluinen. Se on samaan aikaan tarpeeksi suuri, mutta kevyen näköinen.  Väritys olohuoneeseemme on juuri oikea, ja taddadaa, mikä parasta hinta hyvin lompakkoystävällinen.





Kyseessä on Jyskin mallistosta Dokkedal -sohvapöytä. Näyttää tälläkin hetkellä olevan tarjouksessa.
Ja kuten näissä projekteissa tuppaa käymään lähtee yhden huonekalun vaihdosta isnpis uusia vähän muutakin. Niin tässäkin tapauksessa.
Vihdoin saimme katseltua uudet valaisimet olkkariin. Norm69 valaisimet on jo pidemmän aikaa tuntuneet huonolta valinnalta tilaan ja nyt ne saavatkin lähteä. Jos olet vailla Norm69 koossa L, meiltä näitä nyt joutaa kaksi myyntiin.
Uudet valaisimet on valittu ja ovatkin aivan eri tyyliset.



ja koska talvi siellä  jo ovella koputtelee alkoi mieli tehdä talveksi jotain lämpimämpää ja pehmoisempaa mattoa, joten....
Saatoin ehkä uusia vielä sen matonkin ;)
Mikä positiivista kierrätys toimii ja vanhat tavarat saa hyvin myytyä eteenpäin. 
Että sellaista sisustuskärpäsen puremaa täällä.
Mites siellä?

3 kommenttia:

  1. Pöytä sopii teille tosi hyvin. Taisin samaa pöytää ihastella myös Villa valko blogissa.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Jenna!

    VastaaPoista
  2. Kivan pöydän olet löytänyt! Meillä nyt tilan puute,kun kulmasohva valtasi alakerran. Sitoo nyt olkkarin sisustusta melko paljon... Ihanaa alkavaa viikkoa 😊

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)