perjantai 4. joulukuuta 2015

Kuistin joulu ja tämän vuoden kalenteri

Innostuin viikolla laittelemaan kuistiammekin vähän jouluisempaan lookkiin. Vähän taljoja, tähtiä, kynttilötä ja havuja valoineen. Viikonloppuna olisi tarkoitus kuusi kuistille koristella ja siivota kesäiset tavarat varastoon. Mukava lisähuone tuo kuisti. Kuistin sisusteluissa olen noudattanut vähän rönsyilemämpää ja runsaampaa tyyliä, kuin muualla talossa. Minusta se sopii hyvin sinne. Ikkunoissa on 120 halkaisijaltaan olevat valkoiset tähdet. Ne ovat niin kauniit ja tuovat lupauksen valkeasta joulusta. Aamulla pakkanen oli maalannut kauniit huurretähdet kuistin ikkunoihin, tähtien valot heijastuivat niistä kauniisti. 



Tämän vuoden joulukalenteriksi tontut olivat tuoneet tällaisen laatikkomallisen tapauksen, Laatikoihin mahtuu mukavasti vähän kookkaampiakin ylläreitä ja laatikot säilyvät myös seuraaviin jouluihin. Kokosimme ne String-hyllylle kuusen malliin ja pieni paperitähti huipulle, Oman näköinen kuusemme :)




Taidanpa lämmittää mukilliset glögiä perjantai- illan iloksi. Mukavaa viikonloppua sinne!

7 kommenttia:

  1. Hauska kalenteri! Ja noi kuistin kuvat on upeita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kalenteri oli kätevä. Mahtui vähän isompiakin juttuja.

      Poista
  2. Onpa mukavan lokoisa tunnelma kuistila. Ja kaunista!
    Täällä sade piiskaa terassin laseja ja koko päivän on ollut yhtä pimeää kuin yöllä. Vaikea loihtia mitään talvitunnelmaa, mutta josko se kuusen myötä tulis. Itselläkin on suunnitelmissa sellainen terassille hommata (elikkäs yön pimeinä tunteina pölliä lähimetsästä :D).

    Leppoisaa Itsenäisyyspäiväviikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis kalenteri!
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Ihana laatikko kalenteri :) hyvää viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
  5. Voi että miten kaunista teidän kuistilla :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)