sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu paketissa!

Alkaa olemaan tämän vuoden joulun nätisti paketissa ja kaunis rusetti päällä. Monia ihania hetkiä ja muistoja. Tästä joulusta olen kyllä ottanut kaiken irti rentoutumisen kannalta. Syönyt hyvin, paljon suklaata, päiväunia, yöpukupäiviä, ulkoilua, koko perheen pelihetkiä ja aikataulutonta olemista. Sellaista pitäisi melkein aina olla.



Olen ollut kiltti tyttö ja sen ansiosta meidänkin olohuoneessa asuu tätä nykyä Eero Aarnion TuplaKupla. Edelleen en malta olla kehumatta näitä Aarnion valaisimia. Valoteho on ihan loistava ja kestävät kovempaakin menoa. Tämä tuplis on ehtinyt jo toimia nuorimman mopona, makuuhuoneestamme löytyvä flamingo taas useasti saa toimittaa hevosen virkaa. Lapsiperheen tyylikkäät, ajattomat nappivalinnat! 



 Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä aloittaa taas arkinen aherrus ja valmistautua uuteen vuoteen. Avoimin mielin tulevaan. Sitä ennen vietämme kuitenkin vielä huomenna tyttöjen kanssa tyttöjen päivää shoppailun ja muun kivan merkeissä. Aionpa käydä olohuonen valaisimetkin samalla ostamassa. Arvaappas mihin valaisimiin päädyin?




6 kommenttia:

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)