lauantai 24. lokakuuta 2015

Luomupuuvillaleggarit, voiko ihanempia olla?

Olen aivan rakastunut! Miten voikaan tuntua legginsit huipulta päällä. Niin. kuin ei housuja olisi lainkaan jalassa :D Oikeasti, ihan huiput pöksyt.
Kyseessä on nämä myöskin erittäin kivan näköiset Pouta-legginsit. 




Luomupuuvillaa voittanutta ei taida olla. Sekä minä, että lapset ollaan erityisen ihastuneita luomupuuvilla vaatteisiin. Ne tuntuvat ihanalta iholla ja kestävät myös hyvin pesuja. Kokeile, et voi muuta kuin ihastua.
Nämä Pouta legginsit hankin samalla kun ihanat pitsityynyni ja säilytyskorin Tuuni & Loru- nettikaupasta. Tykästyin kovasti tähän kuosiin ja osasin odottaakkin tosi kivaa tuntua iholln  luettuani valmistusmateriaalin, mutta silti nämä yllättivät positiivisesti ihan täysin.




 Ainut harmi juttu, että minä en ole kovin pitkäjalkainen ja näissä on aika pitkät lahkeet, mutta näppärästi sain käännettyä tuonne saappaan sisään ja lähipäivinä täytynee vähän ompelukoneella hurauttaa lahjetta lyhemmäksi. Kuviointi pääsee kauniisti oikeuksiinsa, jos kangas ei ole liian tiukalla ihoa vasten. 
Näistä tuli kerta heitolla yhdet lempparipöksyistäni. 

Ihastuin myös tosi paljon tähän valkoiseen Pouta- mekkoon. En vain raaskinut sitä tähän hätään ostaa, voisin kirjoittaa toiveeni joulupukille. 
Ihanan yksinkertainen ja niin kaunis tuo yksityiskohta, käsin painettu pitsikuvio edessä.


Leggarien kaveriksi hankin myös tällaisen Muisto- kaulakorun. Jokainen Muisto- koru on erilainen ja ainutlaatuinen. Puiseen medaljongiin on säilötty pala pitsiä.
Ketju on nikkelitön. Mainio idea!


Minun korussani on musta pitsi ja messinkinen ketju, sopivat kivasti leggarien pariksi.
Eikö vain? 
Vinkkinä, jos sullekkin kelpaisi Muisto- kaulakoru, blogini Facebookissa käynnistyy arvonta, jossa palkintona on Tuuni&Loru- verkkokaupan lahjoittama Muisto- kaulakoru.
 Kiitos Tuuni&Loru palkinnosta! 
Blogini facebook-sivut Klik!


Mitäs tykkäät sinä? 

Yhteistyössä Tuuni & Loru

4 kommenttia:

  1. Legginsejä rakastan ja juurikin siksi, että kun ostaa laadukkaat leggarit, niin on tosiaan kuin ei olisi pöksyjä jalassa olleenkaan. Noissa sinun leggareissa on aivan ihana kuvio.
    Tuo korukin on todella kaunis <3
    Mukavaa lauantai-iltaa.

    VastaaPoista
  2. Ihanat leggarit! Mäkin voisin tommoiset mieluusti ottaa :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään! Ja todella kauniit kuvat!!❤️

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)