maanantai 19. tammikuuta 2015

Design Outlet, kiinnostaisko?

No minua ainakin kiinnosti! 
Niinpä päädyinkin selailemaan Lumore Design Outletin sivustoja. Lumore myy ensisijaisesti SUOMALAISTEN laadukkaiden valmistajien vanhojen sesonkien tuotteita kuten Aarikkaa, Vallilaa ja Finlaysonia. Aikani selattuani selvisi myös eräs minua nykyisin suuresti ilahduttava asia, nimittäin yritys toimii tässä Oulun seudulla. Paikallisen yritystoiminnan tukeminen on aina plussaa! Mielelläni aina kannatan paikallisia yrityksiä ennemmin kuin tilaan jostain suuremmasta jo vallan hyvin toimeentulevasta puljusta.  
Toivon, että sinäkin ajattelet samoin?


Lumore onkin nettitehtaanmyymälä. Ajatus syntyi yrittäjien herättyä ajatukseen, että kaikki tehtaanmyymälät on kaukana etelässä. He halusivatkin tuoda tehtaanmyymälän jokaisen lähelle ja mikäpä sen parempi paikka kuin internet. Kerrassaan hyvä idea.

No arvaattekos mitä minä Lumoren valikoimasta meille tilata humpsautin? Annanpa vihjeen; Kauan olen sitä ihastellut, haaveillut, suunnitellut. Väriä pohtinut ja paikkaa miettinyt. Nyt oli aika toteuttaa yksi haave ja meille tuli tämä aivan kerrassaan ihana Aarikan Keisarinna. Luonnonvärisenä. 
Ja voi, että se on kaunis. Niin yksinkertaisen kaunis ja ylväs. Nyt se pääsi olohuoneen String Pocketiin, mutta sopisi kivasti mys keittiöön. Parikseen tämä kuningatar kaipaa vielä valkoista Ruustinnaa. Olisiko se seuraava sisustushaave :)





Mutta eipä Lumoren ihana kauppias unohtanut teitäkään lukijat, käyttössänne on nimittäin -15% alennuskoodi KOKO Lumoren valikoimasta. Eli voit käyttää sen vaikkapa samaiseen valmiiksi edulliseen Keisarinnaan tai hankkia vaikkapa uudet muumilakanat.

Koodilla


saat -15% kaikesta 15.2 saakka! 

Outlet ostoksille siis änn, yyy, teee NYT !


Yhteistyössä; Lumore.fi


12 kommenttia:

  1. Minä olen ihan hurahtanut näihin Aarikan kynttilänjalkoihin, sen jälkeen kun löysin yhden kirpparilta. Toiveissa olisi myös iso musta. Pampulat miellyttävät kovin. Kiitos nettikaupan vinkkaamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama, en koskaan pääse näijen ohi hipistelemättä ja huokailematta :) Sulla käyny hyvä kirppistuuri kyllä! Oleppa hyvä, kivan alen saa nyt...

      Poista
  2. Aarikan kynttilänjalka on juuri ihana tuollaisena luonnollisena.
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo Aarikan kynttilänjalka, ja sopii teille tosi hyvin! Aivan ihanan näköinen koti teillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustaki se on niin huippu ihana, suomalaista, kaunista muotoilua. Harmittaa, kun suomalainen design on niin aliarvostettua! Kiitos!

      Poista
  4. Täytyypä käydä kurkkimassa. Nuo Aarikan kynttilänjalat ovat omiakin suosikkejani ja toivelistan kärjessä.

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunista. Ihana tuo kynttilänjalka <3

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)