sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Arjen pelastajat

Hyvät pesuaineet, arjen pelastajat. Päivittäin monta kertaa näitä  arjensankareita meillä tarvitaan.
Tilasin Valkoista Harmoniaa blogin Heliltä  Hyvän tuulen puodin sisustuskutsuilta ekaa kertaa kokeiluun Method Astianpesuvaahdon ja puhdistussuihkeen. Turhaanpa ei Heli näitä tuotteita  kehunut. 
Mitkä ihanan herkulliset tuoksut, kauniit pullot ja pirteät värit. Ja tietenkin tärkeää on, että nämä ovat myrkyttömiä eivätkä vaadi mitään jälkihuuhteluita. Eikä hintakaan päätä huimaa, täydelliset meille, missä pesuaineita kuluu kohtuuttomat isot määrät.
Tiskin jälkeen kädet eivät tunnu koppuraisilta korpuilta vaan ihanan pehmeiltä ja tuoksuvat hyvälle. 

Onko teillä kokemuksia kyseisistä tuotteista? 
Mitä olette tykänneet?
Onko jokin muu tuote, mitä suosittelisitte kokeilemaan?



Täällä palaillaan pikku hiljaa arkeen. Mies oli yllärinä minulle varannut meille hotelliloman viikonlopuksi. 
Arjen kiireet, kiireet töissä ja viime viikonloppuna neljä päivää vatsataudissa viruttuani eipä olisi voinut pieni arjen irtiotto tulla parempaan saumaan. 
Ihana oli syödä hyvin tunnelmallisessa ravintolassa, nauttia leffasta, kävellä kauniissa maisemissa käsi kädessä toisistaan nauttien. Nukkua pitkät katkottomat yöunet, syödä erittäin runsas aamupala kiireettä keskustellen aikuisten asioista, shoppailla rauhassa, piipahtaa kahvilaan leivoskahville ja olla vaan. 
Ihmeekseni osasin jopa rentoutua, vaikka lapsia ikävöinkin aina.
Hyvinvoiva parisuhde on hyvinvoivan perheen perusta.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja syksyn väriloistoa!
*Postaus ei sisällä maksettua mainosta*

14 kommenttia:

  1. Voi vitsit, ihana yllätys mieheltä! Mahtavaa että olette päässeet viettämään kaksistaan laatuaikaa. <3

    VastaaPoista
  2. Toi Methodin greippi yleispuhdistusaine on paras, mitä maa päällään kantaa! Multa se loppui justiin ja harmikseni en meidän Prismasta löytänyt sitä, vaikka muita Methodin tuotteita siellä oli. Nappasin sen sijaan Maison Belleä kokeiluun :)

    Ja ihana ylläri mieheltä! Mä olisin onnellinen, jos oltaisiin joskus edes oman miehen kanssa samaan aikaan kotona... Minä kun vuorotyön vuoksi olen 4 viikonloppua kuudesta töissä ja mies näin syksyisin kaikki viikonloput metsällä.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niin ihanan tuoksunenki. Pittääki prismasta katella ens kerralla ku tullee käytyä. Meilläki tahtoo arkena olla, että läpsystä vaihetaan kun minä oon päivät töissä ja mies lasten kanssa kotona ja kun tuun hän lähtee kouluun ja minä jään vuorostaa lasten kanssa.

      Poista
  3. Oi, mikä ihana yllätys mieheltä, varmasti oli ihana viikonloppu! <3

    Meillä on käytössä ollut Methodin puhdistusaineet jo useamman vuoden, eikä meiltä muita juuri löydykään. Kylppärin puhdistusaineet ovat kanssa testaamisen arvoisia, meillä ainakin ovat olleet lemppareita. :)

    Ihanaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa välillä keskittyä vain puolisoon. Pitääpä kyllä uskaltaa testata niitä muitaki aineita. Samoin sinne <3

      Poista
  4. Ihana viikonloppu teillä ollut! Itse olen ostanut Method-tuotteita Prismasta. Oli ihana yllätys löytää niitä sieltä ja olen kyllä tykännyt.

    VastaaPoista
  5. Methodin tuotteet ovat kyllä ihan ykkösiä. <3

    Kaunista sunnuntaita. :)

    Tiia

    VastaaPoista
  6. En ole kokeillut noita, mutta näyttävät aivan ihanilta, varmasti oikein innostavat siivoamaan. :) Olisi kiva päästä joskus kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuita mieluusti suhhuuuttelleepi :P Käyhän hakemassa testiin :)

      Poista
  7. Mulla on ollu tuota Methodin tiskiainetta, tuoksu on kyllä aivan ihana ja muutenkin tykkäsin ihan. Ainoa miinus, että esim. paistinpannuista tms ei lähde rasva millään, mutta ehkä sen ei tarvikkaan kokonaan lähtä ;) Nyt oon käyttänyt noita Maison Bellejä, kun niitäkin saa Prismasta, (niissä sama rasvaongelma) ja aivan ihanat tuoksut niissäkin. Kyllä se on erimukava noita keittiöhommiakin tehä, kun on hyväntuoksuset aineet ♥ :)
    Voi että miten mukava ylläriloma teillä on ollu!! Määkin tahon lomalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tuoksu on kyllä ihana! Mulla on keraaminen pannu ja siitä on rasvat ihan kiitettävästi lähteny. Pitäs niitä maisoneita itekki kokkeilla, kuulemma hyviä. No loma oli kyllä iha huippu. Niin oikiaan saumaan tuli, vähä sai itekki relattua.

      Poista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)