lauantai 2. huhtikuuta 2016

Nukkumanurkkaus

Olettekin ehkä jo joskus miettineet, missä kolmannen lapsemme huone on ? Pikku N omistaa keltaisella ja punaisella tehostetun mustavalkoisen leikkihuoneen alakerrassa, Iso N taas huoneen yläkerrassa, keskimmäinen A missä hänen huoneensa on? No, sellaista ei ole. Iso N halusi omaa huonetta ja A:lle se sopi, joten siirsimme hänen sänkynsä meidän vanhempien makuuhuoneeseen. Pikku N:n leikkihuone taas on alakerrassa ja siellä A ei halunnut yksin nukkua. Onneksi makuuhuoneemme on suuri ja nukkumatilaa jää kaikille vallan riittävästi. Onneksemme A ei myöskään ole vielä vailla omaa huonetta, kun sen aika koittaa mietittäväksi tulee, kuinka huonejärjestelyt ratkaistaan. Ehkä Pikku N luopuu silloin omasta huoneestaan tai pienemmät menevät samaan. Vaihtoehtona on myös ison makuuhuoneen jakaminen kahteen osaan. Millaisia ratkaisuja te olette asian suhteen tehneet?
Onneksi tämä vaihtoehto nyt kelpasi meille kaikille. Esikoinen alkaa olla jo niin iso, että kaipaa useasti omaa rauhaa ja tilaa, pienemmillä leikit taas menee mainiosti yhteen.  Tällaisen nukkumanurkkauksen A sai.


Isosiskon tekemä unilammas tuomassa hyviä unia.


                                                 Jokke- pupu siellä odottaa unikaveria.

                     Färg & Formin ihanat pilvilakanat hankin muutama vuosi sitten Minime.fi

.
                              Ihana Ananas- yövalo on myös vuosi takaperin hankittu minime.fi.Eteisen remppa on valmis, postausta tulossa ensi viikolla.
Mukavan letkeää sunnuntaita sinne!

2 kommenttia:

  1. Ihana ja rauhallinen nurkkaus. Lammas on ihastuttava!
    Meillä hieman samantyylinen "onhelma". Kuopus vailla ns omaa huonetta. No, tärkein että jokaisella on oma nukkumanurkkaus! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen nurkkaus. Meillä lapset on niin syntyneet 5 vuoden erolla ja ovat vielä eri sukupuoltakin, joten ei missään vaiheessa olla heitä laitettu samaan huoneeseen. Minä taas asustelin tyytyväisenä teini-ikään asti siskoni kanssa samassa huoneessa, vaikka meilläkin on ikäeroa 4 vuotta.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)